fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

A szakmád a holnapod

A Tolna megyei Szakképzési Centrum workshopot szervezett a City Catering Dombóvár rendezvényteremben, ahová a város vezetői, intézményvezetői és vállalkozói voltak hivatalosak.
Dömötör Csaba, a TM SZC kancellárja és Lőcze Tibor, a TM SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium igazgatója a helyi lehetőségekről tájékoztatta a meghívottakat.
Az Európai Unió támogatásával a Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló Ágazati Képzőközpontok létrehozása Tolna megyében című GINOP-6.2.7-20-2021-00010 projekt célja, hogy a duális képzési rendszert továbbfejlesztve a Tolna Megyei Szakképzési Centrum, valamint csatlakozó partnerei együttműködésével ágazati képzőközpont jöjjön létre a specializált gép- és járműgyártás területén, alkalmazkodva a régióban megjelenő új igényekhez. Az alakuló ágazati képzőközpont feladata a szakirányú oktatás szervezése, megvalósítása, a duális képzéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása, támogatva ezáltal a Szakképzés 4.0 Stratégiában megfogalmazott célok megvalósítását, valamint az új szakképzési törvény és végrehajtási rendelete szabályozásainak való megfelelést

Last modified: 2022.10.10.