fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Embereket szolgálni a lehető legszebb hivatás

Immár negyven éve látnak el gondozási feladatokat a Támasz Otthonban, ebből az alkalomból ünnepségsorozatot szervezett az intézmény vezetője, Tusnovitsné Berényi Ella kollégáival.
Október 4-én az Idősek Napja és a jubileumi évforduló alkalmából Pintér Szilárd polgármester, Horváthné Gyánó Bernadett és Kovács Gabriella intézményvezetők köszöntötték az otthon lakóit és dolgozóit. A rendezvényre meghívást kapott Széll Mihályné, Dr. Kutasné dr. Bauer Margit és Fenyvesi Lászlóné az intézményt támogató Alkony-Támasz Alapítvány részéről. A visszaemlékezés és a megható szavak után Kőszegi Csaba Valér közreműködésével ért véget a program.
Október 3-án az Őszikék Idősek Klub tagjai számára szerveztek ünnepséget az Idősek Napjához kapcsolódóan. A város részéről Kerényi Zsolt alpolgármester és Kovács Gabriella intézményvezető köszöntötte a jelenlévőket.
A Tolna Megyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium 12. a és g osztályának köszönhetően szívet melengető műsornak lehettek részesei a szépkorúak.
A műsort követően a Dombóvári Vállalkozók Egyesületének felajánlásából finom gesztenyés süteményt kínáltak a vendégeknek. Dombóvár Város Önkormányzatának ajándékait Kerényi Zsolt alpolgármester és Horváth Józsefné önkormányzati képviselő adták át.

Last modified: 2022.10.10.