fbpx

Városunk Dombóvár

A Dombóvári Karatesuli vihette haza a vándorserleget

Húsz főzőcsapat mérettette meg magát a 2022-es Dőry Lecsófesztiválon. Sport- és civil egyesületek, nevelési- és oktatási intézmények lelkes csapatai készültek az október 15-én megrendezett főzőversenyre.

Az eseményt Dombóvár Város Önkormányzata szervezte és az idei évben a Dombóvári Vállalkozók Egyesülete ajánlotta fel támogatását, az alapanyagokat és a kenyeret minden csapatnak a szervezet biztosította. A megnyitón a résztvevőket Pintér Szilárd polgármester és Naszvadi Endre elnök köszöntötték.

A zsűriben ezúttal Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke, Pintér Szilárd polgármester és Tóth Zoltán Civil Tanácsnok, önkormányzati képviselő vállaltak fontos szerepet. Az eredményhirdetés alkalmával elmondták, minden csapat nagyon felkészült volt, nagy szakértelemmel készítette el a dombóváriak hagyományos ételét, legtöbb esetben a tálalás, egy-egy apró részlet döntött. A különdíj birtokosa a Szivárvány Óvoda nagyon lelkes csapata lett. A harmadik helyen a Dombóvári Vasutas Atlétika és Szabadidő Egyesület (DOVASE), második a Dombóvári Szívklub Egyesület lett. Az első helyezettnek járó vándorserleget a Dombóvári Karatesuli főzőcsapata vihette haza.

Last modified: 2022.10.20.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat