fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Dombóvár szervezi a Szívegyesületek Országos Találkozóját 2023-ban

A Dombóvári Szívklub Egyesület elnöke, Dr. Bereczki Mária főorvos asszony osztotta meg a jó hírt Pintér Szilárd polgármesterrel az ősz folyamán, hogy elnyerték az országos rendezvény rendezési jogát.
Az egyesület nagy lelkesedéssel kezdte meg a munkát. A sportesemény 2023. augusztus 25. és 27. között kerül megrendezésre, közel háromszáz résztvevővel, több helyszínen, különböző sportágakban fogják megmérettetni magukat a csapatok. A háromnapos rendezvényen a város megismerése, a helyi értékek bemutatása is a tervezett program része lesz.
Közel tíz sport- és civil szervezet bevonásával, összefogásával, négy helyszínen valósulhat meg Dombóváron a kiemelt esemény. A program és a szervezők is számíthatnak Dombóvár Város Önkormányzatának támogatására.
Az elmúlt hetekben több egyeztetés történt, a helyi egyesület vendégül is látta a 2022-es rendezvény szervezőit; két héttel ezelőtt a Székesfehérvári Szív Egyesület látogatást tett Dombóváron Komjáthy György elnök vezetésével. A találkozó a kölcsönös támogatás, tapasztalatcsere jegyében telt, megtekintették a lehetséges helyszíneket is.

Last modified: 2022.12.08.