fbpx

Városunk Dombóvár

Feltűzték a kék szalagot

A Tolna Megyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium végzős diákjaira is feltűzték a kék szalagot. Az ünnepségre november 19-én került sor a Szuhay Sportcentrumban.
A szalagavató minden középiskolai intézmény életében meghatározó – olvasható az oktatási intézmény közösségi oldalán. Lázas készülődés előzte meg az eseményt. A végzős diákok és az őket búcsúztató 11. évfolyam tanulói is sokat készültek és dolgoztak azért, hogy valóban emlékezetes élmény maradjon az esemény mindenki számára. A szalag, amit a végzős diákok kapnak, szimbólum. Ez a kis dísz megjelöl, emlékeztet, megtisztel és figyelmeztet.
Egy korszak végét és egy új időszak kezdetét jelképezi, a visszaszámlálást a ballagásig, az érettségiig.
Lőcze Tibor, a középiskola igazgatója köszöntötte a végzősöket, majd a 11. évfolyam műsorával folytatódott a ceremónia. Az énekszámok és a középiskolás hétköznapokat felidéző humoros műsor után került sor a szalagok ünnepélyes feltűzésére. A végzős diákok táncprodukciói és a szülői tánc méltó zárása volt az ünnepi programoknak.
A szalagtűző ünnepély bállal folytatódott, ahol a Mexx Zenekar biztosította a talp alá valót!
Szuper hangulatban telt az este, diákok, szülők, oktatók együtt ünnepeltek az Apáczai egyik legnagyobb szabású rendezvényén.

Last modified: 2022.12.08.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat