fbpx

Városunk Dombóvár

Januárban újra kinyit az újdombóvári posta

Tisztelt Lakosság! Kedves Dombóváriak!
Az újdombóvári posta újra kinyit januárban!
A decemberi testületi ülésen döntött a Dombóvári Képviselő-testület az újdombóvári posta újranyitásának támogatásáról. Dombóvár Város Önkormányzata a működési költségek felét vállalta át, így januártól újra igénybe tudják venni a szolgáltatást az érintett városrészben.
Dombóvár Város Önkormányzata képviseletében november 4-én fordultam a Magyar Posta Zrt. megbízott vezérigazgatójához a dombóváriak nevében, melyben hangsúlyoztam, hogy nem értünk egyet a döntéssel, a szolgáltatás átirányításával. Részletesen kifejtettem, hogy a szolgáltatási hely szünetelése és a szolgáltatással érintett lakosságnak az egyetlen nyitva maradó szolgáltatási helyre történő átirányítása milyen kedvezőtlen hatással lesz a város egészére.
A Magyar Posta Zrt. működtetéséért felelős Gazdaságfejlesztési Minisztériumban november 17-én dr. Fónagy János gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár, miniszterhelyettes úrral tárgyaltam. A megbeszélés eredményeként Németh Emil, a Magyar Posta Zrt. területi igazgatója levélben arról tájékoztatott, hogy az újdombóvári posta abban az esetben tud újra kinyitni, ha az önkormányzat a szolgáltatást megrendeli a Magyar Posta Zrt-től, továbbá a postahely szolgáltatási díját – ami a szolgáltatóhely újranyitására vonatkozóan az éves fenntartási költségek 50%-a – megfizeti.
Megígértük, és nem hagytuk magára az újdombóváriakat, reméljük mindenki megelégedésére az új évben a megszokott rendben veheti igénybe a szolgáltatást.
Pintér Szilárd
polgármester

Last modified: 2022.12.22.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat