fbpx

Városunk Dombóvár

A 2022-ben kiemelkedő eredményeket, példaértékű teljesítményt nyújtott sportolóinkat köszöntöttük

Dombóvár Város Önkormányzata és a Dombóvári Sportszövetség rendkívül büszke valamennyi sportolóra, összesen 32 tehetséges fiatal munkáját jutalmazták a sportegyesületek javaslata szerint. A díjakat, Pintér Szilárd polgármester és Szabó Csaba, a Sportszövetség elnöke adták át a diáksportolóknak éves teljesítményük és eredményeik alapján.
Szente Csongor és Anczól László a Dombó-Dog Centrum Kutyás Sport Egyesületből, Börcsök Annabella és Palánki Sára a Dombóvári Judo Klub tagjaként, Horváth Eszter, Horváth Dóra, Reizinger Anna és Szaka Szabolcs a Dombóvári Sportiskola Egyesületből vehettek át oklevelet. Reizinger Máté és Fehérvári Csegő kosárlabdázók már Dombóvárról elkerülve küzdenek a szép eredményekért, mindketten a Dombóvári Kosársuli KE növendékei. Iberhardt Bence, Szőke Hédi, Lakatos Lamm Bence, Éva Viktória, Boros Zsóka, Tamás Zsófia, Horváth Alíz a DOVASE tagjaként vehettek át elismerést országos eredményeikért. Nemzetközi mezőnyben elért sikereikért gratuláltak a karatékáknak és ugróköteleseknek, név szerint: Kovács Adriána, Lakatos Lukács, Szabó Dorottya, Ács Zsombor, Szőcs Patrik, Ruzsicska Kristóf, Baranyai Ármin, Gulyás Félix (Dombóvári Karatesuli Egyesület) és Fónai Rebeka, Fridrich Panka, Filotás Petra, Filotás Zsófia, Szabó Emília és Kertész Hajnalka az országos versenyek mellett az idei Európa bajnokságon elért szép szereplésért vehették át a díjat (JUMPERS DKSE). Vass Bertalan asztaliteniszező, a Dombóvári Asztalitenisz Club Kh. Egyesület versenyzője is már második alkalommal vehette át az oklevelet kimagasló teljesítményéért.
Szabó Csaba köszöntőjében kitért a város legnagyobb sportolóinak példaértékű útmutatására, Buzánszky Jenő, Rózsa Norbert és Gulyás Róbert mellett Vindics-Tóth Lili Anna és Halmai Petra olimpiai szereplésére. Pár évvel korábban még ők is dombóvári egyesület tagjaként fogadták az elismerést – emelte ki a Dombóvári Sportszövetség elnöke. Dombóvár büszke a tehetséges fiatalokra és elismeri az edzők, az egyesületben folyó magas színtű munkát, minderre példa az idei év két új díszpolgára. Fazekas Gáspár és Tarr Imre a város születésnapján vehette át a Pro Oppido Dombóvár címet.
Pintér Szilárd polgármester zárta az eseményt, megköszönte a sportolók erőfeszítéseit, kitartását, a szakemberek munkáját és a szülők támogatását. Felhívta a figyelmet az év végi, legnagyobb közös sporteseményre, melyre mind a 32 sportoló az ajándékcsomagban megkapta a rajtszámot és a pólót. A 2022-es év utolsó napja sem telik el mozgás nélkül, a 30. szilveszteri futásra várjuk az érdeklődőket – foglalta össze a városvezető.

Last modified: 2023.01.02.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat