fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Ünnepélyes átadó a PJ TOP MIX Kft. telephelyén

Örömmel osztjuk meg Önökkel a jó hírt, hogy a PJ TOP MIX Kft. Dombóvár, Ivanich utcai telephelyén elkészült az a beruházás, amelynek alapkő letételéről 2022. március végén adtunk hírt.
A horgászati etetőanyag gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég a megnövekedett vásárlói igények miatt bővítette logisztikai bázisát. Az elsősorban raktározás céljából megépített új létesítmény kivitelezésére 70 millió forint támogatást nyert a cég. A teljes beruházás 103 millió forintból valósult meg. Fontos kiemelni, hogy dombóvári vállalkozók végezték az összes szakági munkát.
Az üzemből targoncával raklapon szállítják át raktárba a késztermékeket. A raktár állványos kialakítású, a közlekedő folyosós kialakítás miatt targoncával járható. Az épületben elektromos, villás emelőgéppel és „békával” végzik az anyag mozgatását.
A mai napon Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője Pintér Szilárd polgármesterrel, Papp Józseffel a cég tulajdonosával és vezetőjével közösen vágták át a nemzeti színű szalagot az ünnepélyes átadón. Az eseményen részt vett dr. Szabó Péter Gyula jegyző és a város képviselői.

Last modified: 2023.01.19.