fbpx

Városunk Dombóvár

Dombóváron rendezték meg a XVI. Dombóvári Mix Röplabda Kupát

A Dombóvári Amatőr Röplabda Egyesület rendezte meg február 18-án a XVI. Dombóvári Mix Röplabda Kupát.
Borúzs Gábor az egyesület elnöke elmondta: ahogy az már a megnevezésből is kiderül, ez a torna igen nagy múltra tekint vissza, immáron 16. alkalommal rendeztük meg, így talán nem túlzás, ha egyesületünk hagyományai közé soroljuk. A verseny célja, hogy egy torna erejéig Dombóvárra vonzza a röplabdát szerető embereket kortól, nemtől és mondhatni városunktól való távolságtól függetlenül. A csapatok mix, azaz vegyes felállásban léptek pályára, ami azt jelenti, hogy minden csapatban egyidejűleg legalább 3 fő női játékosnak kellett játszania.
A rendezvényen 13 csapat vett részt, összesen 93 fővel. A játékosok az ország több pontjáról érkeztek. A teljesség igénye nélkül, szerepelt kaposvári, pécsi, paksi, dunaföldvári, veszprémi, budapesti és természetesen dombóvári röplabdázó is.
A csapatok 3 csoportban kezdték meg a küzdelmeket, majd csoportmérkőzések után a csoport 1. és 2. helyezettjei, továbbá a két legjobb 3. helyezett továbbjutott a 8 csapatos rájátszásba, ők innentől kezdve egyenes kieséses szakaszban játszottak.
Azok a csapatok, akik a csoportkörből nem jutottak tovább, megküzdöttek az Elnöki Kupáért, egy 5 csapatos minibajnokság formájában. Ez további 4-4 mérkőzést jelentett az ide jutó csapatok számára. A nap folyamán a két pályán összesen 44 mérkőzésre került sor.
A XVI. Dombóvári Mix Röplabda Kupa végeredménye:
1. Kívülről csípte
2. Dunno
3. Limonádé
4. Nyerőmű
5. Dezertőrök
6. POTE
7. NoName
8. Tune Squad
Az Elnöki Kupa végeredménye:
1. Rosatom
2. Veszprém
3. Simonyi-Szöcske
4. Balaton Betyars
5. DARC

Last modified: 2023.02.22.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat