fbpx

Városunk Dombóvár

Évértékelőt tartottak a dombóvári atléták

Az eseményt Ingula Tamás, az egyesület elnöke nyitotta meg és foglalta össze az elmúlt egy év legfontosabb eredményeit. Tizennégy alkalommal végeztek országos versenyen a DOVASE sportolói az első nyolc hely valamelyikén. Iberhardt Bence országos bajnok lett (U20 fedett pályás OB,
60 m síkfutás), a Kölyök Atlétika csapat Pajter Dorka, Bujáki Léna, Illés Amira, Jázmin, Balogh Dóra, Zemán Zoárd, Schmidt Ármin, Geller Ákos és Balogh Gergő összeállításban a második, valamint Szőke Hédi (U16 szabadtéri OB, távolugrás), Tamás Zsófia, Horváth Alíz, Boros Zsóka (U 20 lány csapat Mezei OB) harmadik helyen végeztek.
Pintér Szilárd polgármester elismerően szólt az elért eredményekről, a sportszervezetben folyó szakmai munkáról. Kiemelte, hogy az utánpótlás nevelés Dombóváron kiemelkedő, és mindent megtesznek azért, hogy a megfelelő feltételek biztosítása mellett a lehető legtöbb gyermek sportolhasson.
Az edzők, Halmainé Horváth Katalin, Lakatos-Lamm Viktória, Tarr Imre és Fazekas Gáspár összefoglalóját követően díjazták a kiemelkedő teljesítményeket.
Kiemelkedő eredményért:
Iberhardt Bence, Szőke Hédi, Lakatos-Lamm Bence, Tamás Zsófia, Boros Zsóka, Horváth Alíz,
Példamutató edzésmunkáért:
Éva Viktória, Éva Nikolett, Kiss Emma Júlia, Gyugyi Levente, Hip Dorka, Polgár Bence, Geller Ákos, Zemán Zoárd.
A rendezvényen részt vett Hosszú Sándor Gergely ifjúsági- és sportreferens.

Last modified: 2023.03.09.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat