fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Civil Majális

A vándorkupa maradt a szekszárdi vendég csapatnál
Új helyszínen, a Múzeumkertben a Civil Majálison találkoztak az egyesületek tajgai a hosszú hétvége első napján. A Civil Majális igazi közösségépítő rendezvény minden évben. Idén tizennégy csapat jelentkezett a főzőversenyre, több mint háromszáz résztvevővel, jó hangulatban telt a délelőtt.
Pintér Szilárd polgármester köszöntötte a jelenlévőket és a vendég szervezetet, a Tolna Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ csapatát. A Civil Szövetség biztosította az alapanyagokat a bográcsos étel elkészítéséhez, a pincepörköltön kívül készült székely káposzta, bakonyi sertéspörkölt és halászlé is.
Tóth Zoltán Civil Tanácsnok, Bodó Imre helytörténész és Árok Attila, a Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat alelnöke vállalta a zsűri szerepét. Döntésük alapján különdíjban részesült a Dombóvári Polgárőr Egyesület által készített halászlé, a vándorkupa maradt a szekszárdi vendégeknél, második a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület, harmadik a Viharmadár Önkéntes Mentő Egyesület lett a főzőversenyen.
A jó hangulatról Frucht Ferenc és a Senior tánccsoport, Sátor Edéné, Molnár Gyuláné, Tongori Attiláné, a Dombóvári Zenész Egyesület és Gyugyi Tamás gondoskodott.

Last modified: 2023.05.04.