fbpx

Városunk Dombóvár

A 73. alkalommal ünnepelt a vasutas közösség Dombóváron

Városunkon kívül Budapesten, Szolnokon és Nyíregyházán szerveztek családi rendezvényt, első alkalommal a Volán cégcsoporttal közösen. Szabó Csaba a MÁV Zrt. pécsi Pályavasúti Területi Igazgatóság vezetője köszöntötte a vendégeket, külön felhívta a város támogató szerepére a figyelmet, hiszen Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen bocsájtotta rendelkezésükre a létesítményt az idei évben is.
Dr. Mosóczi László a MÁV START Zrt. vezérigazgatója, mint a rendezvény védnöke nyitotta meg hivatalosan az eseményt. Kiemelte, más ez a Juliális, hiszen már együtt ünnepelnek mindazok, akik mozgásban tartják az országot. A vállalati csoportok integrációjával magasabb szintre léptek, és együtt többet tudnak nyújtani, mint korábban.
Pintér Szilárd polgármester megtisztelőnek nevezte, hogy a négy kiemelt helyszín egyike lehet Dombóvár 2023-ban. A település fejlődése a vasútnak köszönhető, a mai napig jelentős csomópont személy és áruforgalom szempontjából is. Beszélt a várost érintő neves évfordulókról, két hét múlva, július 22-én a Dombóvár-Bátaszék vasútvonal 150 éves fennállását fogják ünnepelni. Ezen a napon nosztalgia vonat indul Bátaszékre.
A családi programra területileg az egész Dunántúlról várták a vasutas családokat. A MÁV Zrt., a MÁV START Zrt., a Volánbusz Zrt., az RCH, és CER Hungary Zrt. számos vezetőségi tagja megtisztelte az eseményt jelenlétével. A kulturális és szórakoztató programok előtt adták át az elismeréseket.
Igazgatói dicséretben részesültek:
-Harmath Attila Mátyás, rendelkező forgalmi szolgálattevő, Siófok
-Kecskés István, általános karbantartó, Pécs
-Kovács Róbert, zöldterület karbantartási művezető, Balatonboglár
-Tóth Tibor, forgalmi szolgálattevő, Kaposvár
-Vidák Tamás Imre, hídszerkezeti lakatos, Dombóvár
-Zolnay Zoltán Géza, forgalmi koordinátor, Pécs
-Takács Gábor, mozdonyvezető, Pécs
-Kovács Sándor, vezető jegyvizsgáló, Kaposvár
-Horváth Erika, nemzetközi személypénztáros, Fonyód
-Borbély Zsolt, járműszerelő, Dombóvár
GRATULÁLUNK!

Last modified: 2023.07.20.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat