fbpx

Városunk Dombóvár

Kiváló az együttműködés a VERTIKAL Group Nyrt. és Dombóvár Város Önkormányzata között

Örömmel adunk hírt arról, hogy ismét kiváló együttműködésnek, jól működő partnerségi kapcsolatnak köszönhetően nagyobb támogatást kapott városunk. A VERTIKAL Group Nyrt. cégcsoport közel 150 tonna építési darált törmelékkel támogatta Dombóvár Város Önkormányzatát az elmúlt időszakban, amely Dombóvár-Szőlőhegyen, illetve Szarvasd településrészen kerültek felhasználásra az útjavítások során. A nagy mennyiségű darált törmelék felajánlására az idén megkezdett dombóvári telephelyfejlesztés adott lehetőséget.
A vállalat dombóvári üzemének területén a jelenleg is folyamatban lévő ingatlan átalakítás és technológiai fejlesztés fő célja a gyártás technológia korszerűsítése, illetve az egységnyi termék előállításra jutó fajlagos energiafelhasználás minimalizálása, amellyel jelentősen csökken a környezetterhelés. A megvalósítandó projekt eredményeként a jelenleg is nagy mértékben felhasznált, vásárolt műanyag alapanyagok mennyiségét kívánják csökkenteni és nagyobb mennyiségben tervezik a saját technológiával előállított újrahasznosított anyagokat felhasználni a saját termékeik gyártása során. A technológiai fejlesztés eredményeként olyan anyagok begyűjtését és újra feldolgozását kívánják megvalósítani, amelyek nagy része alapvetően hasznosítás nélkül kerülne deponálásra, illetve a környezetet rendkívül nagymértékben terhelve kerülne megsemmisítésre.
A cégcsoport további célja, hogy a térség egyik legnagyobb foglalkoztatójává váljon. A fejlesztéseknek köszönhetően a Dombóváron található gyártó üzembe jelenleg is számos pozíciót hirdet, többek között gépkezelő, szerszámkarbantartó, műszakvezető, illetve gyártástechnológus munkatársak jelentkezését várják.

Last modified: 2023.08.01.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat