fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Kovács Adriána és Szabó Dorottya fekete övet szerzett

A Dombóvári Karatesuli 18 fővel vett részt augusztus 14-19. között a Shotokan Karate Liga központi edzőtáborában Velencén, ahol kb. 200 fő volt jelen. A hat nap programját Shihan Juhász Ferenc a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke állította össze és irányította, de végig jelen volt az Edzői Bizottság vezetője, Shihan Kozma Erzsébet is. A fárasztó, de jó hangulatú tréningeket követően, naponta az esti órákban, játékos sportvetélkedőkre került sor. Itt Szerencs és Hajdúszoboszló résztvevőivel közösen indított 34 fős csapatunk kiválóan szerepelt – számolt be a részletekről Szabó Csaba az egyesület vezetője.
Az esemény ezúttal is övvizsgával zárult, ahol Kovács Adriána és Szabó Dorottya volt érdekelt a dombóváriak részéről. Mindketten sikeresen bizonyítottak, így mostantól Ők is a feketeövesek táborába tartoznak.
A lányok egészen fiatalon kezdték a karate megismerését, Dorottya már tizenkettedik, Adriána pedig tizedik éve gyakorol és fejleszti tudását szorgalmasan. Az idén lettek 18 évesek, most jutottak el oda, hogy a sportolói pályafutásuk egy nagyon komoly mérföldkövén átlépjenek a fekete öv megszerzésével. Rengeteg munkára, izzadásra és kitartásra volt szükség mindehhez, de Ők sosem adták fel, így meg tudták csinálni, amihez szívből gratulálunk.
HAJRÁ DOMBÓVÁR!

Last modified: 2023.09.04.