fbpx

Városunk Dombóvár

Átadó ünnepség keretében avattuk fel az új multifunkcionális pályát

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb beruházás alkalmával nyílt lehetőségünk közösen ünnepelni. A Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumában új pálya megépítését kezdeményezte Dombóvár Város Önkormányzata. A Magyar Kézilabda Szövetségnél nyújtott be pályázatot a PASZ SE és a Dombóvári Focisuli Egyesület közreműködésével.
A mai napon Pintér Szilárd polgármester és Dömötör Csaba kancellár ünnepi gondolatai után Buchholcz-Pech Katalinnal, a Tolna Vármegyei Kézilabda Szövetség Játékvezetői Bizottság elnökével, Szabó Csabával, a Dombóvári Sporttanács elnökével, Lőcze Tiborral, a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum Apáczai Csere János Technikum és Kollégium igazgatójával és Miszlai József tanár úrral együtt vágták át a nemzeti színű szalagot.
Az ünnepélyes ceremónia után hivatalosan is birtokba vehették az új pályát a diákok. Két középiskola kézilabda és labdarúgó csapatai mérték össze tudásukat még a délelőtt folyamán. A házigazdák nem engedték ki a győzelmet a kezükből és mindkét mérkőzésen legyőzték a derekasan küzdő gimnazistákat.

Last modified: 2023.11.06.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat