fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Átadó ünnepség keretében avattuk fel az új multifunkcionális pályát

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb beruházás alkalmával nyílt lehetőségünk közösen ünnepelni. A Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumában új pálya megépítését kezdeményezte Dombóvár Város Önkormányzata. A Magyar Kézilabda Szövetségnél nyújtott be pályázatot a PASZ SE és a Dombóvári Focisuli Egyesület közreműködésével.
A mai napon Pintér Szilárd polgármester és Dömötör Csaba kancellár ünnepi gondolatai után Buchholcz-Pech Katalinnal, a Tolna Vármegyei Kézilabda Szövetség Játékvezetői Bizottság elnökével, Szabó Csabával, a Dombóvári Sporttanács elnökével, Lőcze Tiborral, a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum Apáczai Csere János Technikum és Kollégium igazgatójával és Miszlai József tanár úrral együtt vágták át a nemzeti színű szalagot.
Az ünnepélyes ceremónia után hivatalosan is birtokba vehették az új pályát a diákok. Két középiskola kézilabda és labdarúgó csapatai mérték össze tudásukat még a délelőtt folyamán. A házigazdák nem engedték ki a győzelmet a kezükből és mindkét mérkőzésen legyőzték a derekasan küzdő gimnazistákat.

Last modified: 2023.11.06.