fbpx

Városunk Dombóvár

Gála keretében ünnepelte a Dombóvári Szívklub Egyesület fennállásának 30. évfordulóját

Az eseményen résztvevőket Pintér Szilárd polgármester, Sándor Tamás, a Tolna Vármegyei Civil Központ vezetője, valamint Hosszú Sándor Gergely, a Civil Tanács elnöke köszöntötte. A tagság mellett dombóvári társzervezetek, és a Barcsi, a Faddi Szív Egyesületek is meghívást kaptak.
„Közösségük működése Dombóvár számára elengedhetetlen. Feladatuknak és céljuknak nem kevesebbet tűztek ki, minthogy szív-és érrendszeri betegséggel küzdő embereknek segítsenek azzal, hogy az Önök iránymutatásával egy egészségesebb, teljesebb életet élhessenek. A Dombóvári Szívklub Egyesület kiemelkedően aktív időszakot tudhat maga mögött. Augusztusban az a szerencsés megtiszteltetés érte városunkat, hogy az Országos Szív Egyesületeket Találkozójának mi adhattunk otthont. Azt gondolom, hogy a helyi egyesület és az önkormányzat között ez alkalomból egy szoros együttműködés és közös gondolkodás, jó viszony alakulhatott ki. ” E gondolatokat Pintér Szilárd polgármester úr köszöntőjében hallhatták a résztvevők.
Füleki Sándorné az egyesület alelnöke köszöntötte az alapító tagokat, majd ezt követően Dr. Bereczki Mária, a szívklub egyesület elnöke az elmúlt 30 év emlékeit idézte fel.
A gálaműsor során Farkas Béla tárogató művészt , valamint Lukácsi Enikő énekesnő és Garamvölgyi Attila zeneiskolai tanár közös produkcióját hallhatták a vendégek, az ünnepség hátralevő részében Tóth Gáborné és Sátor Edéné is készültek egy-egy verses produkcióval, Molnár Gyuláné népdalokkal szórakoztatta a közönséget. A déltuán folyamán közremüködött a Dombóvári Zenész Együttes, illetve Kiss András.
Gratulálunk a Dombóvári Szívklub Egyesület elmúlt 30 évéhez, további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Last modified: 2023.11.06.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat