fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Idősbarát Önkormányzat Díj 2023

Az idei évben 20. alkalommal került meghirdetésre a Belügyminisztérium által az önkormányzatok részére pályázati lehetőség. Kimagasló mennyiségű pályázat érkezett be, amelyekből a korábbi évek hagyománya szerint csak tizenkettő részesülhetett elismerésben.
A Tehetségbarát Önkormányzat Díj elnyerése után 2023-ban újabb elismerésnek örülhetünk. Dombóvár Város Önkormányzata elnyerte az Idősbarát Önkormányzat Díjat, amely mindazon együttműködés és közös munka elismerése, ami város szinten folyik a civil szervezetekkel, intézményekkel a város szépkorú lakosainak érdekében.
Pintér Szilárd korábban úgy fogalmazott, hogy határozott feladatának érzi, hogy az időseket tiszteljék, megbecsüljék, méltóságteljes öregkort élhessenek meg. A szépkorúaknak a város életében betöltött szerepe kiemelendő és elengedhetetlen. Örömünkre szolgál, hogy a civil egyesületekben is magas létszámban vannak jelen az időskorúak, ahol aktív munkát végeznek.
A díjat Pintér Szilárd polgármester úr vette át, az örömteli eseményen Gyarmati Éva Andrea és Horváth Józsefné képviselők asszonyok, valamint Dr. Szabó Péter Gyula jegyző úr is részt vettek.

Last modified: 2023.11.14.