fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Amatőr és Profi Karácsonyi Kötélugró Kupa a Szuhay Sportcentrumban

Hetedik alkalommal rendezték meg az Amatőr és Profi Karácsonyi Kötélugró Kupát a Szuhay Sportcentrumban szombaton. A nemzetközi megmérettetésre 80 versenyző, összesen 11 településről érkezett városunkba. Nevezők között volt Szalánta KSE, Tamási, Kispest SE, Budapest Hoppers, Csikóstőttős, Pozsony, Mórahalom, Jump for fun, Dombóvár, Ugráncsok, valamint a Jumpers DKSE. Két kategóriában (amatőr, profi), 6 korcsoportban, összesen 8 versenyszámban mérhették össze tudásukat a versenyzők. A megnyitón részt vett Pintér Szilárd polgármester és Hosszú Sándor Gergely sportreferens.
Az ugrókötelezést Dombóváron elindító Gergely Aranka is megtisztelte jelenlétével az eseményt, és elmondta, hogy idén 30 éve, hogy az első versenyre elvitte az akkori ugróköteleseket. Így egyfajta jubileumi verseny is volt ez Dombóvár számára.
Nagyon jó hangulatban, pörgősen telt a nap, melynek a végén mindenki átvehette a megérdemelt jutalmát. Üres kézzel senki sem távozott, hiszen garantált karácsonyi érmet és egy ajándékcsomagot minden résztvevő kapott. De természetesen az egyes versenyszámok dobogósai érem, a korcsoportok nélküli összesítésben serleg jutalmazásban részesültek.
A dombóvári egyesület 22 tagja is részt vett a megmérettetésben, és nagyon szépen helyt állt a népes mezőnyben, küzdöttek az utolsó másodpercig.
A Jumpers dobogós eredményei:
Gábor Milla 4 db ezüst
Lép Dóri 5 db arany
Agócs Vanda 1 db bronz
Ördög Frida 1 db ezüst
Kriszt Debóra 2 db bronz
Császár Emília 6 db Ezüst, 1 db bronz
Ruszev Ramóna 2 db arany, 2 db Ezüst, 3 db Bronz
Máté Mira 2 db bronz
Szabó Emília 5 db arany, 1 db bronz
Filotás Zsófia 6 db ezüst, 2 db arany
Filotás Petra 2 db arany, 1 db ezüst, 3 db bronz
Fónai Rebeka 8 db arany
Fridrich Panka 8 db ezüst
Balogh Veronika 7 db bronz
Zircher Kitti 4 db arany, 1 db ezüst
Korcsoportok és nemek nélküli összesítésben, azaz az All Over-ben a profiknál 2. helyezett Fónai Rebeka, 3. helyezett Filotás Zsófia. Ők serleg jutalmazásban is részesültek.

Last modified: 2023.12.13.