fbpx

Városunk Dombóvár

Ötszáz nevezővel rajtolt el a Szilveszteri Futás

Ismét megtelt a Művelődési Ház előtti tér, jó érzés volt több százan együtt búcsúztatni az óévet. Évről-évre egyre többen választják az év utolsó napján a futást nem csak a sport kedvéért. Többen érkeznek haza szülővárosukba és találkoznak ezen a rendezvényen barátok, ismerősök.
Az idei Szilveszteri futás különlegessége az Illyés Gyula Gimnázium tanulóiból összeállt zenekar produkciója volt. A tehetséges fiatalok, név szerint Tóth Lenke, Babodi Máté, Bánfai Balázs, Lakatos Lukács és Ács Zsombor három blokkban zenéltek a közönségnek.
Mindazok, akik úgy döntöttek, hogy futással búcsúztatják a 2023-as esztendőt a DOVASE atlétáinak közreműködésével melegíthettek be Halmainé Horváth Katalin edző vezetésével.
Három órakor rajtoltak el két távon a versenyzők. A 2,5 és 5 km-es táv rajtját is Pintér Szilárd polgármester indította el hagyományok szerint. A rövidebb távot Tárnok Marcell, míg a hosszabb távot Szabó Milán nyerte meg, mindketten aktív sportolók. A legfiatalabb Hanga Luca, és a legidősebb Szabó Attila is külön ajándékot vehetett át. A résztvevők beérkezéskor narancsot, forralt bort és teát kaptak az önkormányzat támogatásával.
A 2022-ben elkezdett hagyományt folytatva sporttehetségek segítettek Pintér Szilárd polgármesternek a tombolasorsolásban: Reizinger Anna és Horváth Eszter úszók, Börcsök Annabella a DJK sportolója, Lakatos Lukács és Ács Zsombor karatékák és Szabó Emília, valamint Wirth Daniella Krisztina kötélugrók húzták ki a nyertes számokat.
A felajánlásokat köszönjük Kóré Gyulának (Kóré Kft.), Takács Zsoltnak (Eatrend Kft.), Pintér Szilárd polgármesternek, Bakarecz Attilának (Metarecz Kft.), Papp Zoltánnak (Stabil Kft.), Pölöske Károlynak (Pömax Kft.), Csiszár Lászlónak (Csiszivill Kft.), Balaskó Rolandnak, Kis Dánielnek, Tárnok Zoltánnak (Tárnok Trans Kft.), Bánfai Jánosnak (Bánfai Óraszalon), Illés Károlynak és Kiss Balázsnak (Webépker Kft.), Nagy Attilának és Marina Goncharovának (Marina Ételbár), Kövécs Gyulának (Kövécs Kft.), a Mester Fivéreknek, Topa Imrének (Cukivarázs), Kovács Tibornak (Kovi 95 Kft.) Boross Norbertnek (Reha-Corpus Kft.), Cserép Imrének (Imobau Kft.) és Kiss Lászlónak (Kissler Söröző).

Last modified: 2024.01.05.

Copyright © 2024 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok
Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok