fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Gratulálunk a Dombóvári Amatőr Röplabda Egyesület U13-as csapatának!

A Dombóvári Amatőr Röplabda Egyesület U13-as csapata is bekapcsolódott a versenyidénybe, ami mostanra már a középszakaszban tart. A DARC-ot a Leány U13 IV. osztály Dél-Nyugat zöld csoportjába sorsolták, ahol ellenfélként a KASI fehér és a TFSE-Kalocsa csapataival kell majd megküzdeni 3 alkalommal.
Január 21-én rendezték az első bajnoki fordulót Kaposváron, ahol először a házigazdákkal mérkőztek meg és sikerült nyerniük 2:1 arányban, majd a Kalocsa csapatát győzték le magabiztos játékkal 3:0-ra.
Kovács Péter vezetőedző gondolatai a mérkőzésekkel kapcsolatban:
„Örülök a győzelmeknek, de számomra a legfontosabb a hétvégén az újonc, kezdő játékosok csapatba illesztése volt. Szerettem volna, ha a természetes izgulás mellett megpróbálják élvezni a játékot és alkalmazzák az edzéseken tanultakat. Úgy gondolom, jól érezték magukat és megállták a helyüket a versenyközegben.
Tapasztaltabb játékosaink, csapatkapitányunk, Márfi Réka vezetésével remekül játszottak és eltekintve néhány kisebb hibától hozták a várt, érett játékot. Köszönöm a szülők utazáshoz nyújtott segítségét és lelkes szurkoló csapatunk támogatását!
HAJRÁ DOMBÓVÁR!

Last modified: 2024.02.02.