fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Átadáshoz közeledik a 2.5 milliárdos dombóvári üzemfejlesztés

Befejeződtek a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett VERTIKAL Group Nyrt. dombóvári üzemében megvalósított fejlesztés operatív munkálatai.
Pintér Szilárd polgármester és Potápi Árpád János a Minisztérium nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője látogatott el a cég dombóvári telephelyére Ferencz Kornél, a Vertikál Zrt. elnökének meghívására.
Dombóvár fejlődése, gyermekeink jövője szempontjából kiemelten fontos a cégvezetőkkel, a vállalkozásokkal a partnerség az együtt gondolkodás. Emellett az is rendkívül lényeges, hogy 200 családnak biztosít megélhetést hosszútávon a dombóvári üzem – emelte ki Pintér Szilárd polgármester a bejárás során.
A közel 2,5 milliárd forint értékű beruházás – amely energetikai-, infrastrukturális- és technológiai szempontok mentén is jelentősen modernizálja a létesítményt – kulcsfontosságú a társaság további növekedése tekintetében. A VERTIKAL a hazai környezetgazdálkodási piacon elsők között valósíthatja meg tevékenységében a körforgásos gazdaság koncepcióját.

Last modified: 2024.03.07.