fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

A Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar koncertje

Szombaton a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar koncertjét tekinthette meg a közönség. Ismét teltház előtt mutatathatták meg tehetségüket az ifjú dombóvári zenészek Markovics Gábor karnagy vezényletével.
A korábbi évek hagyománya szerint, az év elején a Dombóvári Evangélikus Iskola igazgatója, Szenyériné Szabolcska Julianna és a város részéről Gyarmati Éva Andrea önkormányzati képviselő osztották meg gondolataikat.
„Egy kis visszatekintést engedjenek meg az elmúlt esztendőbe. Azt gondolom, elfogultság nélkül mondhatom, hogy településünk 2023-ban jelentős fejlődésen ment át. Olyan mértékű beruházási hullám vette kezdetét, melyre az elmúlt évtizedben nem volt példa a településen. A jelenlegi városvezetés és a képviselő-testület folyamatosan azért dolgozik, hogy Dombóvár felzárkózzon, hiszen nagy lemaradása van a térség városaihoz képest. Szeretnénk, ha a dombóváriak egy szebb, modernebb Dombóváron élhetnének. Ezt nem csak most, magunknak építjük, hanem a jövő generációjának, gyermekeinknek, unokáinknak is. Önmagában a polgármester és a képviselő-testület tagjainak szándéka nem mindig elegendő, hiszen szükség van a helyi lakosság segítségére, pozitív hozzáállására is. Mindenki a maga területén, a maga lehetőségei szerint hozzá kell tegyen valamit ahhoz, hogy lakóhelyünk fejlődjön, és élhető település legyen.” – emelte ki Gyarmati Éva Andrea.
Büszkék vagyunk arra, hogy városunkban kiemelkedő zenei nevelés, folyik, mely munka eredményének egyik kiemelkedő példája a 18 éve működő együttes. Rendkívül hálásak vagyunk a pedagógusok munkájáért, gratulálunk a nívós koncerthez.

Last modified: 2024.03.08.