fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Városi nőnap

Teltház előtt köszöntötte Pintér Szilárd polgármester a hölgyeket péntek délután.
Kedves Lányok, Asszonyok, tisztelt Hölgyeim!
Nőnap alkalmából köszöntöm városunk valamennyi hölgy lakóját!
110 éve ünnepeljük ezen a napon Önöket, a Tavasz első ünnepe március 8. Nekünk férfiaknak nem szólhat másról, csak egy dologról, a köszönetről. A mai napon egyetlen férfi sincsen, aki ne tudná azt, hogy mit kell vagy kellene tennie! Eszébe sem jut senkinek sem, hogy mobiltelefont ajándékozzon virág helyett. Mert tudat alatt mindannyian tudjuk, hogy a virág annak a léleknek a szimbóluma, amit a nők lehelnek a világunkba. A Nők hozzák az életünkbe a tavaszt, a napsütést jelentik számunkra, a rügyfakadást. Mi férfiak értük és általuk válunk jobbá. Egy asszony fiaként, férjként és két lánygyermek Köszönjük az Édesanyáknak az életet. Feleségek, nektek adhatunk hálát a sírig tartó szerelemért, törődésért és gyermekeinkért. Lányainknak köszönetet mondunk a mai napon, hogy általuk megtapasztalhattuk a semmihez sem fogható igaz szeretetet, féltést és gondoskodni akarást.
Kedves Hölgyeim!
A teremtés mérhetetlen bölcsességét, emberi létünk szebbik felét tisztelhetjük Önökben, amiért soha nem múló hálával tartozunk mindannyiuknak. Nehéz lenne, és talán nem is érdemes, nem is szabad elképzelnünk a világot nők nélkül, hiszen így épp a lényege, a szépség, a rend, az esztétikum és a szeretet tűnne el belőle. Köszönöm, köszönjük, hogy mindezt megadják nekünk.
Kívánok nagy lelkierőt a napi küzdelmekhez, örömteli munkát a munkahelyen és boldogságot adó, pihentető nyugalmat családi körben! Őszinte szívvel kívánom, hogy az Önök felé fordulás, a szeretet, a figyelem ne csupán ezen a napon adassék meg.
Isten éltesse valamennyiüket úgy a mai napon, mint áldásos életük minden pillanatában!
A jó hangulatról a The Connector zenekar gondoskodott.

Last modified: 2024.03.22.